Resimli Sevgililer Günü Mesajları - Baskı Önizleme +- Erdoğmuş Forum (http://erdogmusnet.com/forum) +-- Forum: ORDAN BURDAN HER KONUDAN (http://erdogmusnet.com/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Forum: Resim Galerisi (http://erdogmusnet.com/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Konu Başlığı: Resimli Sevgililer Günü Mesajları (/showthread.php?tid=489) |
Resimli Sevgililer Günü Mesajları - ErdogmusNet - 08-02-2015 Resimli Sevgililer Günü Mesajları, Resimli 24 Şubat Sevgililer Günü Mesajları, Resimli Sevgili Mesajları, Resimli Sevgi Sözleri, Resimli Romantik Yazılar, Sevgililer Günü Mesajları, 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları, Sevgililer, Sevgili, 2015 Sevgililer Günü, 2015 Sevgililer Günü Mesajları, 14 Şubat 2015 Sevgililer Günü Mesajları, 14 Şubat 2014 Sevgililer Günü Mesajları, 2014 Sevgililer Günü Mesajları, Sevgiliye Mesajlar, Sevgi Sözcükleri, Aşk Mesajları, Duygusal Mesajlar Seni Seviyorum Aşkım Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun RE: Resimli Sevgililer Günü Mesajları - ErdogmusNet - 08-02-2015 Resimli Sevgililer Günü Mesajları, Resimli 24 Şubat Sevgililer Günü Mesajları, Resimli Sevgili Mesajları, Resimli Sevgi Sözleri, Resimli Romantik Yazılar, Sevgililer Günü Mesajları, 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları, Sevgililer, Sevgili, 2015 Sevgililer Günü, 2015 Sevgililer Günü Mesajları, 14 Şubat 2015 Sevgililer Günü Mesajları, 14 Şubat 2014 Sevgililer Günü Mesajları, 2014 Sevgililer Günü Mesajları, Sevgiliye Mesajlar, Sevgi Sözcükleri, Aşk Mesajları, Duygusal Mesajlar Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun RE: Resimli Sevgililer Günü Mesajları - ErdogmusNet - 08-02-2015 Seni Sevmek Yaşmış olduğum tüm acılara rağmen, Hayata "Seni Affettim" demek ve ona gülebilmek Seni bana verdiği için Allah'a Binlerce defa dua edip şükredebilmektir. RE: Resimli Sevgililer Günü Mesajları - ErdogmusNet - 08-02-2015 Gözlerin nehir, Kirpiklerin köprü olsa Ben üzerinden geçerken ipler kopsa Ve düştüğüm yer dudakların olsa Sevgililer gününde bir öpücük borçlusun bana Sevgililer günümüz kutlu olsun RE: Resimli Sevgililer Günü Mesajları - ErdogmusNet - 08-02-2015 Senden hiç vazgeçmeyeceğim Sevgililer gününü kutlu olsun RE: Resimli Sevgililer Günü Mesajları - ErdogmusNet - 08-02-2015 Birtanem Günün ışığındasın, gecenin karanlığında Suyun damlasındasın, şelalenin coşkusunda Bazen yanımdasın, bazen rüyamda Ama hep aklımdasın sakın bunu unutma Sevgililer günün kutlu olsun RE: Resimli Sevgililer Günü Mesajları - ErdogmusNet - 08-02-2015 İyi ki benimlesin Sevgililergünün kutlu olsun RE: Resimli Sevgililer Günü Mesajları - ErdogmusNet - 08-02-2015 Sevgililer Günün Kutlu Olsun RE: Resimli Sevgililer Günü Mesajları - ErdogmusNet - 08-02-2015 Karıcığım Seni Çok Seviyorum Sevgimizin ömür boyu sürmesi ve nice sevgililer gününde birlikte olmak dileğiyle. RE: Resimli Sevgililer Günü Mesajları - ErdogmusNet - 08-02-2015 Kalbimin Sahibi Seni Çok Seviyorum Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun |