Kısa Fıkralar - Baskı Önizleme +- Erdoğmuş Forum (http://erdogmusnet.com/forum) +-- Forum: GÜLELİM & EĞLENELİM (http://erdogmusnet.com/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Fıkralar (http://erdogmusnet.com/forum/forumdisplay.php?fid=9) +--- Konu Başlığı: Kısa Fıkralar (/showthread.php?tid=181) |
RE: Kısa Fıkralar - ErdogmusNet - 14-12-2014 * Güvenliğiniz için bir kaç soru sormam gerekiyor. Doğum yeriniz? - Erzurum... * Doğum tarihiniz? - 23 Ocak 1957 * Annenizin evlenmeden önceki soyadı? - Anamı karıştırma lan bu işe RE: Kısa Fıkralar - ErdogmusNet - 14-12-2014 EVLENİRKEN NEREDEYDİN? Adamın işi varmış, Ankara'ya gidiyormuş, tam uçağa binerken kulağında bir ses : -Binme, bu uçak düşecek! Dönmüş, bakmış, kimse yok, ama içine de bir kurt düşmüş, binmemiş. İkinci uçağı beklerken kara haber ulaşmış : -Uçak düştü kurtulan olmadı! Koşmuş Haydarpaşa'ya, bilet almış, tam trene binecek, aynı ses kulağında : -Binme bu trene, raydan çıkacak! Dönmüş, bakmış yine kimse yok, trene binmemiş, gelmiş eve, sabah gazeteyi açınca tüyleri ürpermiş : -Tren Eskişehir'de raydan çıktı şu kadar ölü, şu kadar yaralı... Allahına şükretmiş, koşup otobüse bilet almış, tam binerken yine o ses : -Bu otobüse binme, freni patlayacak! Dönmüş yine kimse yok! Dayanamamış, bağırmış : -Sen kimsin yahu? -Ben senin iyilik meleğinim! Adam iyice kızmış : -Ulan evlenirken neredeydin! RE: Kısa Fıkralar - ErdogmusNet - 14-12-2014 Temizlikçi Fadime Açık öğretimden diploma almak için Fen bilgisi sınavında hoca sorar Fadime cevaplar: Mide ne iş yapar? Sindirim yapar, yediklerimizi öğütür Akciğer ne iş yapar? Solunum yapar, bizi yaşatır Kalp ne iş yapar? Dolaşım yapar Peki... Beyin ne iş yapar? Ha o mu ? Bizim apartmanda kapıcılık yapar RE: Kısa Fıkralar - ErdogmusNet - 14-12-2014 Adamın biri çok kuvvetli öksürüyormuş, doktora gitmiş derdini anlatmış. Doktorda adama yanlışlıkla öksürük ilacı yerine müshil ilacı vermiş ve demişki: bir hafta boyunca yemeklerden sonra iç ve yanıma gel. . Adam bir hafta sonra gelince, Doktor: Öksürüğün nasıl oldu deyince, Adamda: Cesaret edipte öksüremiyorum ki,demiş. RE: Kısa Fıkralar - ErdogmusNet - 14-12-2014 2 TANE MİNİBÜS VARMIŞ.BİR MİNİBÜSTE KAYNANALAR BİR MÜNİBÜSTE GELİNLER VARMIŞ.KAYNANALIRIN OLDUĞU MİNİBÜS KAZA YAPMIŞ.BÜTÜN GELİNLER OYNARKEN BİR GELİN AĞLIYORMUŞ.GELİNE SORMUŞLAR:NEDEN AĞLIYORSUN ? GELİNDE DEMİŞKİ, BEN KAYNANAMI EVDE UNUTTUM DEMİŞŞŞŞŞŞŞŞ RE: Kısa Fıkralar - ErdogmusNet - 14-12-2014 Kırşehirli Muavin Bir kamyonun şoförü Nevşehirli, muavini de Kırşehirliymiş. Bir gün kamyona 6 metre yüksekliğinde yük yükleyip yola çıkmışlar. Bir süre sonra yüksekliği 5 metre olan bir köprüden geçeceklermiş. Kırşehirli muavin sağa sola bakınmış, Nevşehirli şoföre "Trafik yok, geç abi" demiş. RE: Kısa Fıkralar - ErdogmusNet - 14-12-2014 DEMİREL VE ECEVİT Masal bu ya, Demirel ölmüs, öbür dünyaya gidince kendisine ceza olarak çok çok çirkin bir kadin vermisler ve bu dünyada hayatini bununla geçireceksin demisler. O da kaderine boyun egmis. Ama birde gezerken ne görsün, karsida Ecevit yaninda Demi Moore'la beraber degil mi?. Çok sinirlenmis ve Seytana çikip bunun bir haksizlik oldugunu söylemis. Seytanda ' Eh ! ne yapalim senin cezan böyle, Ecevit'e gelince o da Demi Moore'in cezasi ... RE: Kısa Fıkralar - ErdogmusNet - 14-12-2014 Akıl hastahanesine havuz yapılmış. Deliler havuzu çok sevmişler; hatta o kadar çok sevmişler ki hemen havuza dalmaya başlamışlar. Doktorlardan biri delilerin yanına yanaşmış: – Havuzu nasıl buldunuz? Deliler de çok beğendiklerini, havuzun harika olduğunu söyleyip teşekkür etmişler. Doktor: – Beğenmenize çok sevindim. Yarın havuza su da dolduracağız RE: Kısa Fıkralar - ErdogmusNet - 14-12-2014 Akıl hastanesi başhekimi hastaları hastane odalarını geziyormuş. Odanın birisine girmiş bir bakmış bütün deliler zıplıyor. Doktora: – Bunlar neden zıplıyorlar? Doktor: – Bunlar kendilerini mısır patlağı zannediyorlar başhekimim Başhekim bakmış bir tanesi zıplamadan yatağın üzerinde sabit bir şekilde duruyor. Acaba akıllandımı diye düşünerek yanına yaklaşmış ve: – Sen neden ziplamıyorsun? – Ben tavaya yapıştım RE: Kısa Fıkralar - ErdogmusNet - 14-12-2014 Siyasi partilerden birinin başkanı ve idarecileri akıl hastanesini ziyaret eder. Başkan akıl hastanesi başhekimine sorar: Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağına nasıl karar veriyorsunuz? Doktor: - Bir küvete su dolduruyoruz. Sonra hastaya kaşık, fincan, ve kova veriyoruz. Sonra da küveti nasıl boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz. Siz ne yapardınız? Başkan: - Ooo ! Anladım. Normal insan aklı kovayı tercih eder. Çünkü kova kaşık ve fincandan büyük. Hayır, der doktor. - Normal bir insan küvetin tıpasını çeker |