Seni çok ama çok Seviyorum Birtanem.. - Baskı Önizleme +- Erdoğmuş Forum (http://erdogmusnet.com/forum) +-- Forum: AŞK - SEVGİ ve ŞİİR KÖŞESİ (http://erdogmusnet.com/forum/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Sizde Sevgilinze Buradan Seslenin (http://erdogmusnet.com/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Konu Başlığı: Seni çok ama çok Seviyorum Birtanem.. (/showthread.php?tid=116) |
Seni çok ama çok Seviyorum Birtanem.. - Melissa - 22-09-2014 yüreğime söz geçmiyor bu aralar. uslu dur diyorum sanane diyor. aşığım ben! neden uslu olayım neden sakin durayım diyor. kaç kez yaşayabilirimki böyle bişeyi rahat bırak beni. doya doya deli dolu yaşayayım bu aşkı diyor: sevmekse böyle olmalı diyor rahat bırak beni..... yüreğime söz geçmiyor bu aralar. sessiz ol diyorum kimse duymasın çığlıklarını. boşver duysunlar diyor onlarda öğrensin anlasın aşkı sevdayı. nasıl yaşanırmış bilsinler diyor. rahat bırak beni..... yüreğime söz geçmiyor bu aralar. bu kadar koşma diyorum. çabuk yorulursun yarı yolda kalırsın diyorum olsun diyor. ucunda ölüm bile olsa dönmem asla durmam yavaşlamam diyor. o deli aşkı bulmuşken bırak yaşayayım ölümüne sevmekse böyle olmalı diyor rahat bırak beni.... yüreğime söz geçmiyor bu aralar. sevda türküleri söylüyor hep yanık yanık bağıra çağıra bazen neşeli bazen hüzünlü gözyaşı saklı aralarda. ağlama diyorum yazık göz pınarlarına kurumasın. sen anlamazsın diyor sevgili için dökülen yaşların beni temizleyip yıkadığını saf ve temiz bir hale getirdiğini sen bilemezsin diyor rahat bırak beni............. yüreğime söz geçmiyor bu aralar. öyle aşık öyle sevdalı öyle deliki........ durdurulmuyor susturulmuyor engellenemiyor yaşadıkları. coşkun bir sel gibi akıp gidiyor önüne benide katıp sürüklüyor o deli aşkına doğru. yüreğim ve ben çok aşığız bu aralar.............. Seni çok ama çok Seviyorum Birtanem.. herkes seni başka başka görüyor bu dünyada. herkesin gözünde başkasın herkesin gözünde farklısın. annen için hala büyümeyen bebeğisin belki ablan veya abin için güven veren sırdaş dost. kardeşlerin için sırtlarını dayadıkları sağlam bir kaya. baban gurur duyuyor bakarken sana kendini görüyor emin ol. arkadaşların seninle olmaktan keyifli ne kadar kalender olduğunu düşünüyorlar belki. kimileri ukala buluyor kimileri soğuk buz gibi ) kimileri çok doğru dürüst bir insan görüyor karşısında kimileri uzak erişilmez bir dağ zirvesi. ama kimse sana benim baktığım gibi bakamıyor benim sende gördüklerimi göremiyor. kimse sendeki şefkati benim kadar hissedemiyor. kimse sendeki gururu benim kadar göremiyor. kimse sendeki sevgiyi benim kadar alamıyor senden. kimse senin aşık olunca nasıl hoş bir insana dönüştüğünü benim gibi göremiyor. kimse içinde var olan çocuğa ulaşamıyor benim kadar. o çocuk öyle saf öyle masum öyle kırılganki onu ortaya çıkarmıyorsun bile üzmesinler diye. bu dünyada herkes için başka başka sıfatların var ama benim için bi sıfattan ötesin. benim için herşeysin benim için nefessin benim için dünyanın kendisisin benim için aşksın sevgisin hayatın anlamı var olma sebebimsin benim birtanemsin. öpmeye koklamaya kıyamadığımsın Sen dilimde dua Sen kalbimde sevda Sen aklımda telaş Sen ruhumda coşku Sen benim olan tek gerçek HERKES SEN HERŞEY SEN. SENİ ÇOK SEVİYORUM BİRTANEM....... Daldım gittim yine hülyalara sana seninle yaşananlara okyanus aşmak gibi gökyüzünde uçmak gibi fırtınada savrulmak gibi kayboldum sonsuzluğun içinde. daldım gittim yine rüyalara sana seninle yaşananlara kalbini aldım senden kalbimi verdim sana. hem kimse duymasın istedim hem çığlık çığlığa haykırdım dünyaya seni çok sevdiğimi. daldım gittim yine upuzun yollara sana seninle yaşanacaklara bekledim bekledim bekledim bazen neyi neden beklediğimi bilmeden. bazende gittim sadece gittim o yollarda beni sana götürür gibi gittim heyecanla. YÜREĞİME daldım gittim yine bilinmez bir diyara sana seninle olmak istediğim yere neresidir kimindir nerelerdedir bilmeden. zaman kavramını unutarak yalnız ikimizin olduğu bir yer olsun istedim. seninle olmak istedim oralarda seninle yaşamak istedim seni istedim sadece senin olmak için istedim belkide... aşkımızı yazmak istiyorum heybetli dağların en tepesine onun büyüklüğüne ancak dağların zirvesi yakışır diye aşkımızı yazmak istiyorum çöldeki kum tanelerinin her birine onun büyüklüğünü sayısız kum tanesi karşılar belki aşkımızı yazmak istiyorum engin denizlerin hırçın dalgalarına her dalgada başka biyere gitsin denizdeki tüm canlılar öğrensin diye aşkımızı yazmak istiyorum gökyüzünün her noktasına nerden bakılırsa bakılsın herkes görsün istiyorum aşkımızı yazmak istiyorum yeni doğmuş bir bebeğin avuçlarına o büyürken aşkımda büyüsün kocaman olsun onun avuçlarında aşkımızı yazmak istiyorum birsürü uçan balonun üstüne onları bıraktığımda herbiri bir yöne sevdamızı taşısın sevgimizi anlatsın aşkımızı yazmak istiyorum ikimizin gözlerine kim bakarsa baksın benim seni senin beni çok sevdiğini anlasın bakışlarımızda aşkımızı yazmak istiyorum dillerdeki tüm dualara dua olsun herkesin dilinde allah onları ayırmasın hep mutlu kılsın diye aşkımızı yazmak istiyorum heryere dağa taşa kuşa böceğe ağaca yaprağa yeşile çiçeğe denize rüzgara maviye kayaya toprağa suya havaya ormana başağa buğdaya tarlaya harmana ekmeğe aşa yola bülbüle dikene güle heryere yazılsın herkes bilsin herkes öğrensin istiyorum aşk nasıl yaşanır görsünler istiyorum. seni çok seviyorum......... AN OLUR AYRI DÜŞERİZ AN OLUR KAYBOLURUZ ERTELENMİŞLİKLERİMİZDE AN OLUR ÖZLERİZ AMA BİRŞEY GELEMEZ ELİMİZDEN AMA NE OLURSA OLSUN YÜREĞİMİZDE SEVDAMIZI YAŞARIZ İÇİN İÇİN YANAN BİR ATEŞ GİBİ YANARIZ ÇIĞLIKLARIMIZI BİR TEK KENDİMİZ DUYARIZ KİMSE BİLMEZ GÖRMEZ İÇLİ İÇLİ AĞLARIZ AMA HER AN SEVDAMIZI YAŞARIZ DURDURAMAZ HİÇBİRŞEY BU YANGINI YANMAYI KORKMADAN SINIRSIZCA YAŞAYALIM BU SEVDAYI |