Hayırlı Cumalar - Baskı Önizleme +- Erdoğmuş Forum (http://erdogmusnet.com/forum) +-- Forum: ORDAN BURDAN HER KONUDAN (http://erdogmusnet.com/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Forum: Kutlamalar - Tebrikler - Anma (http://erdogmusnet.com/forum/forumdisplay.php?fid=31) +--- Konu Başlığı: Hayırlı Cumalar (/showthread.php?tid=6) Sayfalar:
1
2
|
Hayırlı Cumalar - Eftalya - 14-02-2014 Hayırlı Cumalar olsun Arkadaşlar…. Bu mübarek cuma günü dualarınızın kabulünü … Yüce Allah’tan diliyorum… Allah’ım Ümmeti Muhammedin hayırlı olan dualarını kabul et… Sıkıntılarından selamete çıkar…. Hayırlı kapılar aç Rabbim… Ya Mücib…Ya Mücib….Ya Mücib… Celle celalühü… Ya Vehhab…. Ya Vehhab… Ya Vehhab celle celalühü… Allah’ım! Beni Senin sevginle, Ve sevgisi Senin katında bana fayda verecek olanın sevgisiyle rızıklandır. Allah’ım! Sevdiğim şeylerden bana verdiğin rızkı, Senin sevdiğin yolda, benim için kuvvet kıl. Allah’ım! Sevdiklerimden benden uzaklaştırdığın şeyi, Senin sevdiğin yöne yönelt. Allah’ım! Seni zikretmemiz, Sana şükretmemiz, Sana güzelce ibadet etmemiz için bize yardım eyle. Allah’ım! Beni günahlardan ve hatalardan temizle. Allah’ım! Beni o günah ve hatalardan, beyaz elbisenin kirden temizlendiği gibi temizle.. Amin. RE: Hayırlı Cumalar - uzunpolis - 14-02-2014 cumlemızın dualarının kabul olduğu guzel bı cuma dileğiyle duayla RE: Hayırlı Cumalar - Eftalya - 21-02-2014 Azim olan Allah'ın ismiyle başlarım. Bize İslâm dinini ve imanı ihsan eden; suyu temizleyici, İslâm’ı nur kılan Allah’a hamd olsun! ''Ey kalpleri dilediği tarafa döndüren, kalbimi dinin üzere sabitle!..'' Amin... HAYIRLI CUMALAR . . . RE: Hayırlı Cumalar - uzunpolis - 07-03-2014 ummetı muhammedın mutlu oldugu bır cuma gecırmenız dılegıyle duayla RE: Hayırlı Cumalar - ErdogmusNet - 24-01-2015 RE: Hayırlı Cumalar - ErdogmusNet - 24-01-2015 RE: Hayırlı Cumalar - ErdogmusNet - 24-01-2015 Ey Kapıları Açan ALLAH’IM Bize Kapıların En Hayırlısını Aç Ey Halden Hale Çeviren RABB’İM Halimizi En Güzel Hale Çevir Ey Kalpleri Döndüren ALLAH’IM Kalplerimizi Dinin Ve Taatin Üzere Sabit Kıl Müslüman Kardeşlerimize Zaferler Nasip Eyle Zulmeden Kullarınıda Kaffar isminle Kahreyle… Şu Mübarek Ayın ve Şu Mübarek Cuma Gününün Hürmetine Dualarımızı Kabul Eyle ALLAH’IM… HAYIRLI CUMALAR... RE: Hayırlı Cumalar - ErdogmusNet - 24-01-2015 Ey RABBİM, Her şeyi kaplayan rahmetinden Her şeye gücü yeten kuvvetinden Önünde her şeyin boyun eğdiği kudretinden Karşısında hiçbir şeyin duramadığı izzetinden Her şeyi kaplayan azametinden Her şeyi kuşatan ilminden Her şeyi aydınlatan nurundan İstiyor ve bekliyorum Ey nur, Ey Kuddüs, Ey ilklerin ilki ve sonların sonu Rabbim, İsmet perdesini yırtan günahlarımı affet Nimetleri değiştiren hatalarımı affet Duaların kabulünü engelleyen Belalar getiren İşlediğim bütün günahları ve yaptığım bütün hataları affet. Mübarek cuma gününü kurtuluşumuza vesile eyle. RE: Hayırlı Cumalar - ErdogmusNet - 24-01-2015 HAYIRLI CUMALAR Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun, Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim. Selam ve DUA ile hayırlı cumalar. RE: Hayırlı Cumalar - ErdogmusNet - 24-01-2015 |