JAMPS En las redes sociales

Sevgililer Günü Mesajları
Okunma 6924
Yorumlar 4
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi
Sevgilim, karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler. Seni çok seviyorum. Daha nice günlere hep birlikte canım.

Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni seviyorum! Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Her şeyim! Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer, bazıları da çok güzel... Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor... Sevgililer günün kutlu olsun...

Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Seni çok özledim hayatım.

Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler, insanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler... Ben o yıldızı gördüm, o da sensin bir tanem... Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Aşıklar yaşamınızın her anında birlikte olmanız dileğiyle sizi seviyoruz. Sevgililer gününüz kutlu olsun.

Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim... Sevgililer günümüz kutlu olsun, daha nice yıllara...

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm… Sevgililer günün kutlu olsun!

Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi... Seni o kadar çok seviyorum ki.

Aşkım, Bu sevgililer gününde yanında değilim belki ama sevgim hep seninle. Seni çok özledim. Mutlu yıllar.
Teşekkür Edenler:

Bu Konudaki Yorumlar
Sevgililer Günü Mesajları - ErdogmusNet - 06-02-2015, Saat: 02:30
RE: Sevgililer Günü Mesajları - ErdogmusNet - 06-02-2015, Saat: 02:44
RE: Sevgililer Günü Mesajları - ErdogmusNet - 06-02-2015, Saat: 02:51
RE: Sevgililer Günü Mesajları - ErdogmusNet - 06-02-2015, Saat: 02:58
RE: Sevgililer Günü Mesajları - ErdogmusNet - 06-02-2015, Saat: 11:23

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi