14-02-2014, Saat: 07:32

Aramızda çok fark var sevgilim...
Sızlayan yerinden sevmeye başlamalı bir insanı...
Yüzüm kime dönük olursa olsun yüreğim hep sana dönük olacak…
BİR YASAKDAN İBARETSİN...

Resimlerle Söylenmiş Sözler
|
|||||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|||||
![]() |
![]() |
|
Konuyu Oyla:
|
|
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
|
14-02-2014, Saat: 07:32
![]() Aramızda çok fark var sevgilim... Sızlayan yerinden sevmeye başlamalı bir insanı... Yüzüm kime dönük olursa olsun yüreğim hep sana dönük olacak…
![]()
14-02-2014, Saat: 09:40
![]() Sevilmek mutluluk değildir. Mutluluk; Bir başkasını sevmektir. çıt yok.. Söylesem / Söylenmiyor, Git/sem.. / Gidilmiyor.. G i d e m e y i ş i m s i n......................................... Gönül Kapısı Herkese Açılırmı, İki Laf Eden Adam sevilir mi?
![]()
16-02-2014, Saat: 01:55
![]() Yanımdaki hiç kimse aklımdaki seni yenmeyi başaramıyor... Sana öyle geliyorum ki duyanlar kıskanıyor sevgili.... Aşkın başka hasretin başka tenim başka özledi seni sevgili Vazgeçilmeyen Hep Uzaktadır ..!
![]()
20-02-2014, Saat: 02:30
![]() Her an seni arıyorum niçin benden uzaktasın....???????????????????????????
![]()
25-02-2014, Saat: 10:00
![]() Seni özlerken başkasının sarılması benim suçum mu ??????????????? ![]()
![]()
27-02-2014, Saat: 01:56
![]() Gelir geçer dedi Gelirde geçmez bazen dedim Sustu... (Herşey bir kenarada seni çok özledim...)
![]()
04-03-2014, Saat: 01:28
![]() Senin olmayan birini kıskanmak o kadar berbat ki. Ne hesap sorabiliyorsun, ne kızabiliyorsun.
![]()
04-03-2014, Saat: 08:53
![]() Hırçınlaştırıyor yokluğun....... Üzülme hayatım beni yavaş yavaş bırakıyorsun ya, biraz vakit geçirdin kısaca, oyalandın işte; insanoğlu, oyalandıkça büyür. Bir çöl rüyası gibi he ne dersin.....
![]()
10-03-2014, Saat: 01:54
![]() Özlem yanan ateştir kor misali usul usul yanar durur anıların içinde….kimseler görmez, bilmez..............
![]()
11-03-2014, Saat: 08:46
![]() Sarılsanız küçük kalacaksınız gibi olur. Öpseniz bir öpüşte ne kadar doldurulabilirse o koku içe, öyle çekersiniz tenini içinize. Sesi, nefesi, mimikleri,şaşkın halleri.. Özlersiniz.. Küçülür mü hiç özlemek... ![]() Hepimiz birilerinin eski sevgilisiyiz. ![]() İlk buluşma en heyecanlı olandır, ilk öpücük en kutsal olandır, ilk aşkın yeri doldurulmaz ve ilk kalp kırıklıgı asla unutulmaz. ![]() “Eğer iki insan, gerçekten birbirlerini seviyorlarsa, aralarında olup biteni kimse bilmemeli…” ![]() Her yüreğin harcı değildir, Dokunmadan sevmek. sen AŞK sın sevgili ... ![]() Mesafe korkunç birşeydir, özlüyormu, unutuyormu yoksa uyutuyormu bilemezsin.. ![]() Başlatma şimdi mesafelerinden.Sana ihtiyacım var. ![]() Yine gece düştü, Gönlümün kimsesiz yanına...Sensizliğim duruyor yanı başımda... Adım adım yürüdün yüreğime.. Yürüdükçe büyüyor büyüdükçe devleştin.. 'Sen'le dolu yüreğimle haykırıyorum.. Ben Çok Aşığım Sana .............. ![]() Üşüyorum... Kaç adımda biter bu hasret? ![]() Senle dolup dolup taşarken sensiz olmayı kaldıramıyorum... [img]hhttp://img538.imageshack.us/img538/1958/RCQ6Rm.jpg[/img] SONSUZA KADAR OYNASAK... ![]() Dudakları Kirpikleri.. Gülüşü.. Gamzesi.. Saçları.. neyse.. Allah sabır vere.. Engel olamazda bişeyine vurulursun işte. Zaman aktı ırmak gibi, kirlendik büyüdükçe... YETER ARTIK ÇIKART ONU AKLINDAN DİYOR BİRİLERİ... ![]() Canııım, Sen ordan bi canım dersin. Benim kalbim kaburgamın altına sığmaz burda... ![]() Seni ruhumun derinlerinde hissediyorum, ya SEN ? ![]() SENİ SEVİYORUUUMMMM... Dilimin ucunda duruyor gibisin, burnumun direğinde, avucumun içinde, aklımın köşesinde, yüreğimin karanlık yerinde, ruhumun derinliğinde, oralarda bir yerlerdesin. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|