Bir garip boşluk içimde....
Resimlerle Söylenmiş Sözler
|
|||||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|||||
|
|
|
Konuyu Oyla:
|
|
|
Konuyu Okuyanlar: 54 Ziyaretçi
|
Bir garip boşluk içimde.... Yüreğimde taşıdığım tanımlayamadığım HERŞEYSİN SEN.... Karşı cinslerden Her yaşta uzak durmak lazım ayh Yanmayı iyi öğrenmek gerek "ATEŞ " misali .....
11-02-2015, Saat: 11:59
Diz çöktürür tükenen sabrın, İki büklüm olur içinde hasret Avutamaz artık yüreğini... Dudağında aşkı öğrenmişliğin Ve gözlerine sığdıramadığın anılar.. Bir Yürek SEVDİM.. Önce Merhaba Diyen Sonra Dostluk, Sevgi Saçan... Bir Yürek SEVDİM... Bazen Kızgın, Bazen Kırgın, Bazen Dargın, Bazen Dalgın, Bazen de Buram Buram ÖZLEM HASRET Kokan.... Bazen Çocuksu Bazen Nazlı Gelincek Kırmızı Bir Gül Bazen Papatya , Bazen de Cesur mu Cesur, Kendinden Emin, Dağları Delen... Bir Yürek SEVDİM.. Sıcacık Sevgi Dolu Yüreğimi Benden Aldı.. Öyle Bir Yürek SEVDİM'ki ! Yüreğim Yüreğinde Esir, Tutuklu Kaldı... MECHUL eski forumu taşımışsın ama resimler link şeklinde düzenleme imkanın varmı yoksa resimleri yenileyelim mi ? Emeğin icin teşekkürler
BİR YASAKDAN İBARETSİN...
11-02-2015, Saat: 12:22
Evet tamamını olmasa da %70 falan taşıyabildim diğer site kapanmadan.
Eğer resimler görünmüyor ise zaten o resimlerin linkleri ölmüştür. Benim taşımam ile alakası yok yani Ben bir çoğunu yazılara uygun resimler ile yeniledim zaten fark ettiysen ama yarısına bakamadım zamanım olmadı . Eğer vaktin olursa eksik resimleri sen tamamla ben düzenlerim onları
11-02-2015, Saat: 05:37
Kalbimin en derininde bir mühür var ... Gözlerine bakakaldım Özlemenin ve beklemenin tadıan vardım... (11-02-2015, Saat: 12:22 )MECHUL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet tamamını olmasa da %70 falan taşıyabildim diğer site kapanmadan. peki ilgilenirim bu günlerde zamanım cok olacak gibi
11-02-2015, Saat: 05:46
İyi olur Şuan forumun en popüler konusu olarak görünüyor
12-02-2015, Saat: 10:51
Sarılmak diye birşey var sevgili Öpmek diye birşey var sevgili Öp beni o zaman ..... Gece Başladı...Sen Yoksun Yüreğim Titriyor.. Canım Kanıyor...Hissettiğim Hiç Bir Şey Yok...!
15-02-2015, Saat: 03:28
Burası sadece benim ağlama duvarım. Ne siz beni tanırsınız ne de ben sizi sadece konuşur giderim,anılarımla yaşarım….
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 54 Ziyaretçi