15-02-2015, Saat: 10:18
Tekrar tekrar AŞIK olun ..... Onu etkilemek için numara yapmayın aşırı çaba göstermeyin sadece sizde olanları vurgulayın.
BİR YASAKDAN İBARETSİN...
Resimlerle Söylenmiş Sözler
|
|||||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|||||
|
|
|
Konuyu Oyla:
|
|
|
Konuyu Okuyanlar: 65 Ziyaretçi
|
15-02-2015, Saat: 10:18
Tekrar tekrar AŞIK olun ..... Onu etkilemek için numara yapmayın aşırı çaba göstermeyin sadece sizde olanları vurgulayın.
16-02-2015, Saat: 02:28
Parmak uçlarıma hapsettim seni, dokunduğum her yerde seni hissediyorum, canım yanıyor.. Hayatımın her sayfasındasın…yine parmak uçlarımdasın… (: Dokunmaya kıyamadığım…Sanki dokunsam kaybolacaksın…
Gönlüm nereye benim yolum oraya ... Sizin
16-02-2015, Saat: 11:32
Göz, bazen sahiplenir masum bir bakışı ve bedene sevk eder yasaklı tüm arzuları.
16-02-2015, Saat: 06:23
Bazı an'lar vardır; haykırmak gelse de içinden fısıltıyla söylersin ''seni seviyorum''ları.. Seni duymayacağını bildiğin sevgilerde.
17-02-2015, Saat: 11:50
Yüreğimde İnce Bir Sızı... Anlamsız Susmalar Anlamsız Haykırışlar Var İçimde... Odamın İçi "Neden"lerle Dolu! Neden Girdin Benliğime? Şimde Neden Yoksun? Neden Sevdim Seni? Neden Benim Değilsin? Neden Dokunamadığımsın? Neden Ulaşamadığımsın? Neden Teninin Kokusunu Hissedemediğim, Hissedenleri Kıskandığımsın! Bu İçimdeki Ateş Ne Zaman Dinecek?
20-02-2015, Saat: 01:05
Aramızda mesafeler olsada alıştım sana TEK TANEM
02-03-2015, Saat: 10:01
Dünyanın En Güzel Hissi… Birinin Yüzündeki Gülümsemenin Sebebi Olduğunu Bilmektir…!
15-03-2015, Saat: 01:17
Ben; hep, sen yanımdaymışsın gibi yaşadım, öyle düşündüm, öyle düşledim! .. İnadına uzaklardasın sen , inadına... Benim yarattığım,hayal denizindesin. Canım dediğinde,canımı sızlatan, İçimi acıtan...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|