ERDOĞMUŞ KÖYÜ

23 Nisan Çocuk Bayramı Erdoğmuş' da Coşkuyla Kutlandı

  • 4908

Özet Video Görüntüleri

[vimeo height="315" width="560" align="none"]http://vimeo.com/92784439[/vimeo]

2014 Yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Köyümüzde coşkuyla kutlandı. Törene Köy Muhtarı Selim GÜZELYURT, İhtiyar Heyeti Üyeleri ile Erdoğmuş Ortaokul Müdürü Mehmet Ali ERKAN, Müdür Yardımcıları İsmail ÇAKIR, Şehit Ramazan Demirci İlkokulu Müdürü , okulumuzda görev yapan Öğretmenler, Öğrenciler ve Köy Halkı katıldı. Kutlamalara yoğun ilgi vardı. Havanın güneşli olmasını fırsat bilen kasaba halkı çocukların gösterilerini izlemek üzere köy meydanına akın etti.

Kutlama saat 09:30 civarında tören alanında Köyümüz Ortaokul ile İlkokul Öğrencileri ve Protokolün yerini almasıyla ilk olarak saygı duruşu akabinde İstiklal Marşımzın okunmasıyla başlandı. Daha sonra Köy Muhtarı ve Türkçe Öğretmeninin günün anlam ve önemi hakkındaki konuşmalarıyla devam edildi. Konuşmaların ardından öğrenciler 23 Nisan Şiirleri okuyup özenle hazırlamış oldukları gösterileri sundular. Bayram etkinlikleri kapsamında çocuklar Dans Gösterileri, Yöresel Oyunlar, Skeçler oynadılar yarışmalar düzenlediler. Çocuklar Mustafa Kemal ATATÜRK' ün kendilerine armağan ettiği bu bayramı neşe içinde ve doyasıya eğlenerek kutladılar. Tören gösterilerin bitmesinden sonra geçit töreniyle sona erdi.

23 Nisan Kutlamalarında büyük emeği geçen ve halkımıza güzel bir kutlama sunan Erdoğmuş Ortaokul ve Erdoğmuş Şehit Ramazan Demirci İlkokulu Öğretmen ve Öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

 

Top