ERDOĞMUŞ KÖYÜ

Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Okulu Öğrencilerinden Örnek Davranış

  • 2019

Kütahya Dumlupınar (DPÜ) Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında hazırladığı “Minik Yüreklere Destek Projesi”, küçükleri sevindirdi, büyükleri duygulandırdı.
Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin “Minik Yüreklere Destek Projesi” çerçevesinde Köyümüz Erdoğmuş Şehit Ramazan Demirci İlköğretim Okulu Ana Sınıfının yenilenmesi, düzenlenmesi için çalışma yapıldı.

Projede görev alan öğrenciler, Erdoğmuş Köyü Anasınıfının yenilenmesi ve eksikliklerinin tamamlanması için tespitte bulundular. İhtiyaçların karşılanması için Gediz halkından ve esnafından yardım topladılar. Toplanan bu yardımlarla sınıfın boyası ve halısı değiştirilmiş ve sınıfta bulunan dolapların onarımı yapılmıştır. Anasınıfı öğrencilerine görsellik ve eğitim açısından yararlı olabilecek süslemeler yapılıp sınıfa sunulmuştur ayrıca oyuncak, puzzle, boya kalemleri vb gibi kırtasiye malzemesi yardımında bulunulmuştur.

Okulda yapılan düzenlemelerin tamamlanmasının ardından açılış töreni düzenlendi.
Törene Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. M. Kasım Çaycı ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Murat Sarıkaya, İlçe Milli eğitim Müdürü İsmail Aksoy, okul yöneticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Kaymakam Mehmet Yılmaz, ana sınıfı çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Konuşmanın ardından, minik öğrencilerin yaptığı asker gösterileri ve okudukları şiirler vatandaşlar arasında duygulu anlar yaşattı.
Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında hazırladığı “Minik Yüreklere Destek Projesi”, küçük öğrencileri çok sevindirirken, büyükler arasında dayanışma ve eğitime destek alışkanlığının yaygınlaşması bakımından örnek oluşturdu.

 



Top