ERDOĞMUŞ KÖYÜ

Erdoğmuş Köy Meydanını 24 Saat Canlı İzle

  • 10586

 

Erdoğmuş Köy meydanındaki güvenlik kamera görüntüleri test amaçlı aşağıdaki bağlantıdan yayınlanmaktadır. Deneme amaçlı bu yayına bağlanmak  için birkaç uyarım olacak.

1- Tarayıcı olarak İnternet Explorer kullanın .  CHROME - MOZİLLA FİREFOX - YANDEX gibi tarayıcılarda sistem çalışmıyor .

2- Açılan sayfada eklentiyi izin ver diye uyarı çıkacaktır onu kabul edip yükleyin.

3- Kullanıcı adı olarak 1 ile 30 arasındaki herhangi bir rakamı yazın ve şifre kısmına da kullanıcı adı olarak yazdığınız arakamın aynısını yazın. Öğreneğin KULLANICI ADI: 2 ise ŞİFRE: 2 olacak. Bazı rakamlar çalışmıyor o zaman BU HESAP YOK diye uyarı penceresi açılır bu şekilde uyarı alırsanız başka rakam deneyin.

Bağlanmak için (http://88.248.160.114/) adresini kopyala yapıştır işlemiyle İnternet Explorer ile açtığınız adres satırına yazıp sisteme bağlanabilirsiniz. Yada altta gösterilen bağlantı için TIKLA yazısını kullanarak bağlanabilirsiniz

Sorun yaşayanlar sorunlarını yazarsa facebook sayfamızdan  yardımcı olmaya çalışırım . Çok fazla kişi bağlandığında açılmayabilir artık şansınıza. Sistem en fazla 3-5 kişiyi aynı anda görüntü verecek kapasitede

 

Kameralara Bağlanmak için

       

          TIKLA

 

Sisteme Nasıl Bağlanacaksınız Videolu Anlatım

 [youtube height="315" width="560" align="none"]http://www.youtube.com/watch?v=DML0jAuTGBo&feature=share[/youtube]

Top