ERDOĞMUŞ KÖYÜ

Ak Partiden Kütahya Millet Vekili Aday Adayı Ömer ULU Çalışmalara Başladı

  • 5079

Kütahya ili Gediz İlçesine bağlı Erdoğmuş Köyünden yetişmiş Kütahya halkının yakından tanıdığı ve sevilen bir insan olan Sayın Ömer ULU aday adaylığı tanıtımı ve millet vekili olması halinde Kütahya' nın sorunları ve nasıl çözülmesi gerektiği konusundaki düşüncelerini Kütahyalılara anlatmak ve kamuoyu desteği sağlamak amacıyla saha çalışmalarına başladı. Kütahya Merkezinden başlattığı çalışmaların ilk durağı Kütahya Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığına ziyareti oldu. Burada Merkez İlçe Başkanı Sayın Cevdet KORKMAZ ve Kadın Kolları Başkanı Sayın Ceyda ÇETİN ile Kütahya'nın sorunları hakkında bir görüşme yaptı ve Kütahya hakkındaki hedeflerini anlattı. Daha sonraki ziyaretini ise Kütahya Belediye Başkanlığına yaparak Belediye Başkanı Sayın Kamil SARAÇOĞLU ile görüştü. Yerel basına büyük önem veren Sayın Ömer ULU Kütahya da faaliyet gösteren yerel basın yayın kuruluşlarını da tek tek ziyaret ederek aday adaylığı hakkında bilgi verip Kütahya' ya yapacağı hizmetleri ve projelerini anlattı ve kendilerinden destek istedi.

Sayın Ömer ULU Kütahya il merkezindeki ziyaretlerini tamamladıktan sonra çalışmalarını Kütahya' nın Tavşanlı ve Domaniç ilçelerinde sürdürdü. Gittiği her iki ilçelerde halk ile buluşan Ömer ULU' yu vatandaşlar sevgiyle karşılayıp kendisine büyük destek veriyor. Bu coşkuyu ve içtenliği karşılıksız bırakmayan Sayın Ömer ULU büyük küçük tüm vatandaşlar ile tek tek ilgileniyor ve onların sorunlarını dinleyerek notlar alıyor. Gittiği ilçelerden Tavşanlı' da Tavşanlı Ak Parti Belediye Başkanı Sayın Mustafa GÜLER, Ak Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Sayın Hilmi GÜMÜŞ, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sayın Gülsüm GÜRBÜZ Hanımefendiye, Gençlik Kolları Başkanı Sayın Kadir KIRCA, Ak Parti Tunçbilek Belediye Başkanı Sayın Agah AŞKIN ve Tavşanlı' nın Sesi Gazetesi Sahibi Sayın Alibey AYDIN' ı da ziyaret ederek sıcak bir sohbet gerçekleştirdiler.

Aynı şekilde Kütahya' nın Domaniç ilçesinde Domaniç Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Yurdagül BAKKAL , Kadın Kolları Başkanı Sayın Nuray ATAMAN, Gençlik Kolları Başkanı Kenan YILMAZ ve Kadın Kolları Eski Başkanı Zeynep ÖZLÜ' yü ziyaret ettikten sonra Domaniç' de vatandaşlar ile sohbet ederek aday adaylığı ve projeleri hakkında bilgi verip destek istedi. Gittiği her yerde olduğu gibi Domaniç halkın desteğini de arkasına alan Sayın Ömer ULU Kütahya Ak Parti Millet Vekili Aday Adayları arasında en güçlü isim olarak yükselişini devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top