ERDOĞMUŞ KÖYÜ

Erdoğmuş Köyü 8. Geleneksel Kutlu Doğum Etkinliğinin Tarihi Belli Oldu

  • 2652

 

Köyümüzde 7 yıldır yapılmakta olan ve geleneksel hale gelen, çok sayıda misafirin katıldığı ve köy halkının büyük ilgi gösterdiği, “Kutlu Doğum Haftası Etkinliği” nin 8’ncisi bu yıl 21 Nisan 2017 Cuma Günü düzenlenecektir.
“Erdoğmuş’lu olarak 7 yıldır geleneksel hale getirdiğimiz, başta Peygamber Efendimizi anmak, bunun yanı sıra da tüm Erdoğmuş’luları bir araya getirmek, birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirmek için, 8. Kutlu Doğum Etkinliğini bu yolda gönüllü olan arkadaşlarımızın büyük gayreti ve Erdoğmuş Halkının tam desteği ile bu yıl tekrar organize edeceğiz. Bu sene de geçen sene olduğu gibi büyük bir katılımın olmasını bekliyoruz. İnanıyoruz ki; bu manevi etkinlik ülkemizin özellikle bu zor zamanlarda ihtiyaç duyduğu birlik beraberliğimize, kardeşliğimize ve daha iyi kaynaşmamıza katkı sağlayacaktır. Bu inanç ve azimle bu etkinliğin en iyi bir şekilde geçmesi için çalışmalarımızı yoğun bir biçimde yürütüyoruz.
Bu çalışmalarımıza katkı sağlayan, emek veren bütün arkadaşlarıma ve maddi destekte bulunan ve bulunacak olan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.
Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (SAV) doğumunun 1446. Yıl Dönümü münasebetiyle 21 Nisan 2017 Cuma günü Merkez Orta Camide Cuma namazı öncesi İslam Peygamberi Hazreti Muhammed (SAV) için Kuran ve mevlit okutulacak olup Cuma Namazından sonra Cami Bahçesinde her yıl olduğu gibi Kutlu Doğum Pilavı, Helva ve Ayran dağıtılacaktır.
SEVABINA NAİL OLMAK İSTEYEN KADIN – ERKEK TÜM HALKIMIZ KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİNE DAVETLİDİR.
SİZLERİ 21 NİSAN 2017 CUMA GÜNÜ ERDOĞMUŞ MERKEZ ORTA CAMİYE BEKLİYORUZ
Top