ERDOĞMUŞ KÖYÜ

Yeni Websitemiz www.erdogmusnet.com Hakkında Duyuru

  • 5999

Arkadaşlar malum 30 Mart 2014 Mahalli Yerel Seçimlerden sonra Kasabamız, Köye dönüşecek. Bizde bu nedenle şimdiden değişime ve dönüşüme ayak uydurmaya başladık. Öncelikle www.erdogmuskasabasi.com olan websitemizin ismini www.erdogmusnet.com olarak değiştirip yeni bir isim yeni bir tema ile karşınıza çıktık. Umarım beğenmişsinizdir.

Tabi bu değişime siteden sonra facebook sayfamızla ile devam ediyoruz ve http://www.facebook.com/erdogmus.net ismi adı altındaki Erdoğmuş Köyü Topluluk Sayfasını oluşturdum. Az önce bende kayıtlı tüm arkadaşlara sayfayı BEĞEN daveti gönderdim. Sayfamızı BEĞENİP kendi arkadaşlarınıza da BEĞENMEYE davet gönderirseniz sevinirim. Böylece hem köyümüzü tanıtmış olur hem de paylaşımlarımızdan onlarda faydalanmış olur.

Bundan böyle yeni websitemizde hazırlamış olduğum HABER ve İÇERİKLERİ o sayfadan paylaşacağım. Bu sayfadan sadece bir müddet daha Erdoğmuş Haberlerini paylaşmaya devam edeceğim. Yeni websitemizde Erdoğmuş Haberleri yanı sıra FORUM bölümünde yayınladığımız her türden konu ve içerikleri de ( Komik Video, Resim, Dua, Faydalı Bilgiler, Yemek Tarifleri, Duygusal Yazılar vs ) paylaşacağız. O sayfada sadece Erdoğmuş ile ilgili değil İnternet ortamında bulunan her türden insanı ilgilendiribilecek paylaşımlarda olacağı sizin zaman tünelinizi daha fazla işgal edebiliriz :) BEĞENDİĞİNİZE pişman olursanız eğer BEĞENMEKTEN vazgeçebilirsiniz.

Şimdiden hepinize teşekkür eder hepinizi yeni websitemize takip etmeye beklerim :)

ÖNEMLİ NOT: Yeni websitemizde iki çeşit üyelik vardır. 1. Üyelik WEBSİTESİ için 2. Üyelik ise FORUM bölümü içindir. Zaten www.erdogmusnet.com ANA SAYFADA iki farklı ÜYE KAYIT menüsü mevcuttur.

Top