ERDOĞMUŞ KÖYÜ

İlhan KURU Erdoğmuş Köyü Muhtarlığına Adaylığını Açıkladı

  • 3217

Köyümüz gençlerinden İlhan KURU 30 Mart 2014 Mahalli Yerel Seçimlerinde Erdoğmuş Köyü Muhtarlığına Aday olduğunu açıkladı. Yaklaşık 5 gün önce adaylığını açıklayan İlhan KURU böylece daha önce adaylığını açıklayan Selim GÜZELYURT' a rakip oldu.

Seçimlere az bir zaman kala adaylığını açıklayan İlhan KURU birlikte çalışmak istediği ihtiyar heyeti aza adaylarını şu şekilde belirledi. Özcan BARDAKÇI - Aslan ULUTÜRK - Halil ERDOĞAN - Mustafa YILDIRIM - Halil ÖZTÜRK Mehmet ULUTEN - Aydın ASLAN

Köy Muhtarlığı yönetiminde azaların adı her ne kadar İHTİYAR HEYETİ olsada genç ve dinamik bir bir ekip oluşturan İlhan KURU yapmış olduğu açıklamada "Köyümüzün sorunlarını yine köyümüz sakinleri ile birlikte çözmeye , ihtiyaç duyulan her anda köyümüzün hizmetinde olmaya herkesin hak ve hukukunu gözeterek en iyisini yapmaya talibim. Her zaman güler yüzle, sizlerin ve bizim bilgi birikimlerimiz ile insan haklarına saygılı, sizin derdiniz bizim derdimiz anlayışıyla, şeffaf bir yönetimle hedefimiz; mevcut nesile ve gelecek nesillerimize temiz, düzenli ve yaşanılabilir bir köy için hizmet vermektir. Amacımız, hiç kimseye ayrım yapmadan birlik ve beraberlik içinde tüm ERDOĞMUŞLUNUN yaşam standartlarını yükseltmektir.Bu yolda desteklerinizi ve dualarınızı bekler; saygılarımı sunarım. " dedi.

Bakalım Erdoğmuş Halkı köyümüzü yönetmesi için hangi muhtar adayını tercih edecek. 30 Mart 2014 Pazar günü sandıklar açıldığında hep beraber göreceğiz.

Her iki Muhtar Adayına da çalışmalarında başarılar dileriz.

Top