ERDOĞMUŞ KÖYÜ

Erdoğmuş Köyü Muhtarlığı İçme Suyu Fiyatında İndirim Yaptı

  • 3022

Erdoğmuş Köyü Muhtarı ve İhtiyar Heyeti Üyelerinin 11 Haziran 2014 tarihli toplantısında alınan karar ile içme suyunun metreküp birim fiyatı yeniden belirlendi.
Yeni Su Ücret Tarifesi hakkında açıklamada bulunan Erdoğmuş Köyü Muhtarı Selim GÜZELYURT, daha önce belediyenin yapmış olduğu Su Sayacı Okuma, Su Sayacı Bağlama, Kesim Kontrol ve buna bağlı hizmetleri yaptırmak için bilindiği gibi özel bir şirket ile anlaştıklarını ve sisteme geçiş döneminde oldukları için bazı aksaklıkların yaşanabildiğini bunları çözmek için halkımızdan gelen şikayetleri göz önünde bulundurarak çözmeye çalıştıklarını belitti. Bu şikayetlerden birinin de içme suyu ücretlerinin yüksekliği ve atık su bedeli konusunda olduğunu dile getiren Muhtar Selim GÜZELYURT gelen şikayetler üzerine İhtiyar Heyeti olarak toplantı yaptıklarını toplantıda halkımızın talepleri doğrultusunda İçme Suyunun Metreküp birim fiyatını 1.00 TL’ den 0,80 Kuruşa 3,00 TL olan atık su bedelinin ise alınmaması konusunda karar aldıklarını yeni tarifenin önümüzdeki aydan itibaren geçerli olacağını söyledi.


Halkın memnuniyeti odaklı bir hizmet anlayışı içinde hareket ettiklerini belirten Muhtar Selim GÜZELYURT, “Biz halktan alan değil, halka veren bir anlayış içinde hizmetlerimizi yapmaktayız ve de yapacağız. Halkımızın en temel ihtiyaçlarından birisi olan içme suyunda yapmış olduğumuz indirim, hizmet anlayışımızın bir yansımasıdır. Bundan sonra da bu anlayış ve yaklaşım içinde halkımıza en iyi hizmeti vermenin çabası ve gayreti içinde olacağız” diye konuştu.

 

Top