ERDOĞMUŞ KÖYÜ

Erdoğmuş ŞehitT Ramazan Demirci İlkokulu Okul – Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

  • 3399

    Yönetim Kurulumuz 14/10/2014 Salı günü saat 20:00’de yapılan genel kurul toplantısında sizlerin verdiği yetki ile iş başına gelmiştir. Toplantıya katılan ve bize bu yetkiyi veren tüm üyelerimize öncelikle teşekkür ediyoruz.
     Sizlerden aldığımız bu yetki ile seçildiğimiz tarihten itibaren en kısa sürede çalışmalara başladık ve öncelikle, öğrencilerimizin eğitim ortamlarını daha iyi duruma getirmek, öğrencilerimizin en iyi eğitimi almasını sağlamak için okul idaresi ile yapılan istişareler sonucunda okulumuzun  2014-2015 Eğitim –Öğretim yılında aşağıda belirtilen ihtiyaçları olduğu tespit ettik.


(01) -Okuma Salonu , (02) -Arşiv Dolabı, (03) -Bahçe Sarmal Teli, (04) -Okul Spor Malzemesi, (05) -Çöp yeri için tuğla, (06) -Çöp yeri için çimento, (07) -Tiyatro sahnesi, (08) -Tiyatro Perdesi, (09) -Tiyatro Sahnesine Sandalye, (10) -Atatürk Büstü, (11) -Okul Müzesi, (12) -Bahçe bankı, (13) –Yardıma Muhtaç Öğrencilerin İhtiyaçlarının tedarik edilmesi, (14) -Bilgisayar ve Projeksiyon Cihazı , (15) Tuvaletlerin Havalandırma Sorunu


Tespit edilen bu ihtiyaçları gidermek için öğrenci velisi olsun olmasın bizlere yardımcı olacağını düşündüğümüz kişi ve kurumlar ile iletişime geçerek yardım talebinde bulunduk ve bu taleplerimizin bir çoğunda sonuca ulaştık ve okulumuz ihtiyaçlarından bazılarını giderdik. Bu konuda okulumuza yardımlarını esirgemeyen bu hayırseverlerimize teşekkür ederek kendilerine plaket verdik ve bazılarına da ileriki günlerde vereceğiz.

Yapmış girişimler sonucu yukarıda belirtilen ihtiyaçlardan çözüme kavuşanların bazıları şunlardır.

 

Köyümüz halkından ilçemiz Gediz' de esnaf olan Uzman Veterinerlik - Hayati ULUYURT okulumuza 1 Adet Bilgisayar bağışlamıştır. Kendisine yardımlarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettik.

İlçemiz Gediz' de esnaflık yapan ÖZEN AYAKKABI - Recep ÖZEN kendisi Eskigediz'li olmasına rağmen okulumuzda öğrenim gören yardıma muhtaç 20 öğrencinin ayakkabı ihtiyacını karşılamıştır. Yardımlarından dolayı Recep ÖZEN' e teşekkür edip plaket verdik.

Okul Müdürümüzün yapmış olduğu görüşmeler sonucunda Gediz Belediyesi tarafından okulumuza çöp konteynırı ile atık kağıt kutuları verilmiştir. Gediz Belediyesi' ne yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkür ediyoruz.

 

Gediz Osman Gazi Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Coşkun EROĞLU 1 Adet Futbol - 1 Adet Basketbol - 1 Adet Voleybol olmak üzere 3 Adet top ile 4 Adet Badminton raketi vermiştir. Kendisine yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz

 

 

Kanal 24 Televizyonunda Spor Sunuculuğu yapan Sayın Yaşar TEMEL okulumuza 5 Adet Futbol Topu vererek yardımda bulunmuştur. Kendisine yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz

 

Çöp yeri ile ilgili çimento, tuğla ve kum ihtiyacını iki hayırseverden temin etmiş durumdayız. Çöp yeri yapıldığında daha detaylı bilgi verilecektir.

Okul Aile Birliği Yönetimi olarak diğer ihtiyaçların giderilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. İnşallah Erdoğmuş Halkının yardımlarıyla diğer ihtiyaçlarımızı da en kısa zamanda gidereceğimize inanıyoruz.

Saygılarımızla

 

Erdoğmuş Şehit Ramazan Demirci İlkokulu

Okul Aile Birliği Başkanlığı

 

 

 

 

Top